ໝາກເຜັດລະດູຮ້ອນ carpaccio Kosher 80 gr
22,32€ພິເສດໂດຍອີງໃສ່ຊອຍ truffle ຮ້ອນໃນນ້ໍາມັນ. Kosher ໄດ້ຮັບການຢັ້ງຢືນ. ເຫມາະສໍາລັບ croutons ແລະລະດູການທໍາອິດຫຼັກສູດ.
ສະແດງ 12 ຜົນໄດ້ຮັບ
ພິເສດໂດຍອີງໃສ່ຊອຍ truffle ຮ້ອນໃນນ້ໍາມັນ. Kosher ໄດ້ຮັບການຢັ້ງຢືນ. ເຫມາະສໍາລັບ croutons ແລະລະດູການທໍາອິດຫຼັກສູດ.
ຄີມ Truffle ສີດໍາເຮັດໃຫ້ຕາຕະລາງມີລົດຊາດແລະກິ່ນຫອມຂອງ Truffles. ສູດງ່າຍໆແຕ່ມີຄ່າ, ມີສີຄີມ ແລະ ເໝາະສຳລັບໃຊ້ໃນການກະກຽມຕ່າງໆ: ເປັນຊອດສຳລັບ pasta ຫຼືເປັນເຄື່ອງປຸງສຳລັບເຂົ້າ, ເປັນເຄື່ອງປຸງສຳລັບ pasta ເຕັມ, ສົມບູນແບບເປັນເຄື່ອງປຸງໃນເຂົ້າຈີ່.
ພິເສດໂດຍອີງໃສ່ ketchup ແລະ truffle summer. ເຫມາະສໍາລັບການປຸງລົດຊາດຊີ້ນ, ອາຫານເຢັນ, ຊີ້ນຕົ້ມ, ສະຫຼັດ.
ພິເສດໂດຍອີງໃສ່ mustard ແລະ truffle summer ສີດໍາ. ເຫມາະສໍາລັບການປຸງລົດຊາດປາ, ຫອຍ, ຊີ້ນ, ອາຫານເຢັນ, ຊີ້ນຕົ້ມ, ສະຫຼັດ.
ເຄື່ອງປຸງທີ່ອີງໃສ່ນ້ໍາມັນເວີຈິນໄອແລນພິເສດທີ່ມີລົດຊາດທີ່ມີ truffle ສີດໍາ (tuber melanosporum vitt). ມັນເຫມາະສົມເປັນເຄື່ອງປຸງສໍາລັບ croutons ແລະການຕື່ມສໍາລັບ appetizers, ຫຼັກສູດທໍາອິດແລະທີສອງ, omelettes ແລະໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມເປັນພື້ນຖານສໍາລັບອາຫານທັງຫມົດທີ່ມີ truffles. ນ້ ຳ ມັນ ໝາກ ກອກບໍລິສຸດທີ່ປະສົມບໍລິສຸດຂອງພວກເຮົາແມ່ນເປັນອາຫານທີ່ມີຄວາມສຸກ. ມັນເບີແລະກ້ຽງໃນໂຄງສ້າງແລະເຕັມໄປດ້ວຍລົດຊາດ, ນໍ້າມັນເຫຼົ່ານີ້ຈະກະລຸນາໃຫ້ນັກປຸງອາຫານແລະນັກແຕ່ງກິນຈົວ. ຜະລິດຢ່າງດີເລີດເປັນຊຸດນ້ອຍໆໂດຍຊ່າງຝີມືທີ່ຈຸ່ມໝາກເຜັດອັນດີໃນນ້ຳມັນໝາກກອກເທດພິເສດ, ນ້ຳມັນໝາກຫຸ່ງດຳຂອງພວກເຮົາແມ່ນແຂງແຮງກວ່າໝາກຂາມຂາວຂອງພວກເຮົາ.
ເຄື່ອງປຸງລົດຊາດທີ່ມີ truffle ສີດໍາໂດຍອີງໃສ່ນ້ໍາມັນເວີຈິນໄອແລນພິເສດ. ມັນເຫມາະສົມເປັນເຄື່ອງປຸງສໍາລັບ croutons ແລະການຕື່ມສໍາລັບ appetizers, ຫຼັກສູດທໍາອິດແລະທີສອງ, omelettes ແລະໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມເປັນພື້ນຖານສໍາລັບອາຫານທັງຫມົດທີ່ມີ truffles.
ຊອດສີດໍາທີ່ມີ 5% truffle summer ສີດໍາ. ມັນເຫມາະສົມເປັນເຄື່ອງປຸງສໍາລັບ croutons ແລະການຕື່ມສໍາລັບ appetizers, ຫຼັກສູດທໍາອິດແລະທີສອງ, omelettes ແລະເປັນພື້ນຖານສໍາລັບອາຫານທັງຫມົດທີ່ມີ truffles.
ຊອດທຣູຟອລດຳແມ່ນນ້ຳຊອດສີແດງທີ່ເຮັດຈາກໝາກເລັ່ນປະສົມກັບລົດຊາດຂອງໝາກເຜັດດຳ. ຊອດທີ່ມີກິ່ນຫອມທີ່ສະຫງ່າງາມຈະແຕ່ງຕົວກະກຽມໃດໆ.
ຊອດ Arrabbiata ແມ່ນຫນຶ່ງໃນສູດທີ່ມີຊື່ສຽງແລະມັກທີ່ສຸດຂອງອາຫານ Roman. ສ່ວນປະກອບບໍ່ຫຼາຍປານໃດແລະງ່າຍດາຍສໍາລັບເຄື່ອງປຸງທີ່ຊື່ນຊົມໃນທົ່ວໂລກ. ພວກເຮົາກະກຽມຊອດນີ້ໂດຍໃຊ້ພຽງແຕ່ເນື້ອເຍື່ອຫມາກເລັ່ນ Italian, ນ້ໍາມັນມະກອກເວີຈິນໄອແລນພິເສດແລະເຄື່ອງເທດຂອງຫມາກພິກ. ຈານແຍ່ກັບຊອດ Arrabbiata ຂອງພວກເຮົາແມ່ນເຫມາະສົມສໍາລັບທຸກໆເຫດການ: ແຂກທີ່ບໍ່ຄາດຄິດ, ເຂົ້າຫນົມປັງເວລາທ່ຽງຄືນຫຼືອາຫານທ່ຽງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍທະເລ.
pasta ໄຂ່ແຫ້ງກັບ truffle ສີດໍາ. pasta ຝີມືໂດຍ Antico Pastaio ຂອງ Abbruzzo.
pasta ໄຂ່ກັບ Bianchetto truffle. ໄຂ່ທີ່ໃຊ້ແມ່ນມາຈາກ hens ທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດທີ່ລ້ຽງດ້ວຍທັນຍາພືດທີ່ບໍ່ມີ GMO. ເຂົ້າສາລີ durum ທີ່ເລືອກແມ່ນ NON-GMO, ປູກ, ເກັບຮັກສາແລະມີອາຍຸສະເພາະໃນພາກພື້ນ Marche. ປອດສານພິດທີ່ໄດ້ຮັບການຢັ້ງຢືນເພື່ອຮັກສາດັດຊະນີ gluten ແລະ granulometric ສູງ, ເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການຫນຽວແລະຮັບປະກັນໂຄງສ້າງແລະຄວາມແຫນ້ນຂອງ pasta ໃນລະຫວ່າງການປຸງແຕ່ງອາຫານ.
ເຄື່ອງປຸງທີ່ອີງໃສ່ນ້ໍາມັນເວີຈິນໄອແລນພິເສດແລະສົ້ມ balsamic ຂອງ Modena IGP. ມັນເຫມາະສົມເປັນເຄື່ອງປຸງອາຫານໃນສະຫຼັດ, risottos, ໄຂ່, ຊີ້ນແລະເນີຍແຂງ.