ສະແດງ 2 ຜົນໄດ້ຮັບ

  • ຊອດ Bolognese ບໍ່ມີ Gluten 180 gr

    3,87

    Ragù alla Bolognese ແມ່ນເຄື່ອງປຸງພື້ນເມືອງຂອງອາຫານ Emilian, ກະກຽມດ້ວຍເນື້ອໝາກເລັ່ນອີຕາລີ ແລະຊີ້ນງົວ. ທຸກໆຄອບຄົວຍັງຮັກສາສູດອາຫານທີ່ສືບທອດກັນມາຈາກລຸ້ນສູ່ລຸ້ນ ແລະອັນດຽວກັນກໍເກີດຂຶ້ນສຳລັບສູດນ້ຳຊອດ Bolognese ຂອງພວກເຮົາ. ແລະ, ດ້ວຍວິທີນີ້, ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະບັນລຸຕາຕະລາງອິຕາລີດ້ວຍຜະລິດຕະພັນຫັດຖະກໍາທີ່ເປັນຜົນມາຈາກການນໍາໃຊ້ວັດຖຸດິບທີ່ດີທີ່ສຸດ. ເຫມາະກັບທຸກປະເພດຂອງ pasta.

    Aggiungi al carrelloກຳລັງໂຫຼດ ເຮັດແລ້ວ
  • Vegan ragout ກັບ soy 180 gr

    4,26

    ຊອດຖົ່ວເຫຼືອງ vegan ແມ່ນທາງເລືອກ vegan ແລະ vegetarian ກັບຊອດ Bolognese ຄລາສສິກ. ພວກເຮົາໄດ້ສ້າງສູດນີ້ສໍາລັບຜູ້ທີ່ບໍ່ຢາກກິນຊີ້ນ, ໂດຍມີຈຸດປະສົງເພື່ອໃຫ້ພວກເຂົາມີຜະລິດຕະພັນທີ່ມີລົດຊາດທີ່ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະອິດສາກັບ ragout ຄລາສສິກທີ່ເຮັດດ້ວຍຊີ້ນ. ດີ, ພວກເຮົາເຮັດມັນດ້ວຍຫມາກເລັ່ນ Italian ອັນບໍລິສຸດ, ຜັກແລະຖົ່ວເຫຼືອງ. ມັນຈະເກືອບ "ເປັນໄປບໍ່ໄດ້" ທີ່ຈະຈໍາແນກສູດຕົ້ນສະບັບຈາກ vegan ຫນຶ່ງ. ດັ່ງນັ້ນທ່ານສາມາດແຕ່ງກິນ pasta ທີ່ດີສໍາລັບຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານທັງຫມົດ, vegan ແລະບໍ່ vegan. ເຫັນແລ້ວເຊື່ອ!

    ອ່ານທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກຳລັງໂຫຼດ ເຮັດແລ້ວ